Bemutatkozó

Két kisgyermekem van Zsombor 11 és fél éves hatodikos iskolás, Panna idén töltöti be a 9-et, és kezdte meg a harmadik osztályt. Zsombor miatt kerültem kapcsolatba mozgásfejlesztéssel és az eredményeket látva kezdtem el pedagógusként is foglalkozni az iskolára, tanulásra való felkészítéssel. Öt éve fogadok és fejlesztek magam is gyermekeket, a Kulcsár Mihályné által tovább fejlesztett Delacato-módszert alkalmazom. A fejlesztés mellett iskolaérettségi felmérést is folytatok, mellyel feltárom a sikeres iskolakezdést akadályozó - de tornával fejleszthető - hiányosságokat. Elérhetőségeim: tel:06-20-910-66-85 e-mail: tibayjud@index.hu

Egymás szemében....

2012.11.05. 15:20 - mozgasfejlesztes

Címkék: iskolaérettség mozgásfejlesztés tibay judit tanulásinehézség mozgásfejlődés; magatartás probléma figyelemzavar

Csorvási Krisztina bejegyzése a csaladinfo.blogspot.hu-ról

 

 

Ez nem a híres Szilvási Lajos könyv, de egy kicsit mégis hasonló. Csorvási Krisztina a családinfo.hu tulajdonos/szerkesztője járt nálam a kisfiával. Ő írta meg - kicsit talán helyettem is -, hogy milyen is a mozgásfejlesztés, a felmérés, a torna a szülő szemével.

mozgasfejlesztes.jpg

Egyszer talán majd Bencét is rá lehet venni, hogy mondja el a mozgásfejlesztés, a tornák során megélt élményeit.

Addig is olvassátok el a szülői "élményt"!

Tibay Judit  édesanya, mozgásfejlesztő tanító- és óvodapedagógus,

Ha bármi kérdésetek van, írhattok a tibayjud@index.hu email címere, vagy a 06-20-910-66-85 telefonszámon elértek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgasfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr624891914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása