Bemutatkozó

Két kisgyermekem van Zsombor 11 és fél éves hatodikos iskolás, Panna idén töltöti be a 9-et, és kezdte meg a harmadik osztályt. Zsombor miatt kerültem kapcsolatba mozgásfejlesztéssel és az eredményeket látva kezdtem el pedagógusként is foglalkozni az iskolára, tanulásra való felkészítéssel. Öt éve fogadok és fejlesztek magam is gyermekeket, a Kulcsár Mihályné által tovább fejlesztett Delacato-módszert alkalmazom. A fejlesztés mellett iskolaérettségi felmérést is folytatok, mellyel feltárom a sikeres iskolakezdést akadályozó - de tornával fejleszthető - hiányosságokat. Elérhetőségeim: tel:06-20-910-66-85 e-mail: tibayjud@index.hu

Mi zajlik a gyerek fejében ha tévézik

2014.01.14. 17:08 - mozgasfejlesztes

Címkék: iskolaérettség mozgásfejlesztés Címkék tibay judit tanulásinehézség magatartás probléma figyelemzavar

Talán nem száz százalékosan passzol a blog témához, de...

Nagyon sok gyermek ül, nagyon sokat a TV-k előtt, és bizony ma már mindig van valami "néznivaló". Az utolsó szót azért tettem idézőjelbe, mert szerintem pont az ellenkezője igaz. A sok csatorna, és a válogatás nélkül ömlő műsorok minősége nagyon gyatra, gyakorlatilag nézhetetlen, de egy gyerek ezt nem így gondolja.... és hát az is igaz, hogy ha teljesen letiltjuk a csemetéket a TV-ről, az sem biztos, hogy a legjobb megoldás. 

Szerintem minden szülőnek el kell/kellene olvasni ezt a cikket, ahhoz jól tudjon dönteni a TV-t illetően. Ehhez annyiban tudok hozzájárulni, hogy itt és most igyekszem saját lehetőségeim szerint is eljuttatni, akihez csak tudom ezt a cikket:

Mi zajlik a gyerek fejében ha tévézik...    

juditblog_01_14.jpgforrás:hoan.hu

Tibay Judit  édesanya, mozgásfejlesztő tanító- és óvodapedagógus.

Ha bármi kérdésetek van, írhattok a tibayjud@index.hu email címere, vagy a 06-20-910-66-85 telefonszámon elértek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgasfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr295757538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása