Bemutatkozó

Két kisgyermekem van Zsombor 11 és fél éves hatodikos iskolás, Panna idén töltöti be a 9-et, és kezdte meg a harmadik osztályt. Zsombor miatt kerültem kapcsolatba mozgásfejlesztéssel és az eredményeket látva kezdtem el pedagógusként is foglalkozni az iskolára, tanulásra való felkészítéssel. Öt éve fogadok és fejlesztek magam is gyermekeket, a Kulcsár Mihályné által tovább fejlesztett Delacato-módszert alkalmazom. A fejlesztés mellett iskolaérettségi felmérést is folytatok, mellyel feltárom a sikeres iskolakezdést akadályozó - de tornával fejleszthető - hiányosságokat. Elérhetőségeim: tel:06-20-910-66-85 e-mail: tibayjud@index.hu

Újabb cikk az iskoláról

2014.02.22. 10:19 - mozgasfejlesztes

Címkék: iskolaérettség mozgásfejlesztés tibay judit mozgásfejlődés; magatartás probléma figyelemzavar

Ismét a dívány.hu oldalon jelent meg cikk az iskoláról, pontosabban a magyar oktatási rendszerről. Mivel az idei iskolaévtől elég sok minden változott érdemes elolvasni.

 A teljes cikk itt olvasható: Milyen lesz a gyereknek az iskola? Rossz. (Koncz Andrea, dívány.hu)                                                  

iskola_-_tasr_7.jpg

forrás:újszó.com

 

Tibay Judit  édesanya, mozgásfejlesztő tanító- és óvodapedagógus.

Ha bármi kérdésetek van, írhattok a tibayjud@index.hu email címere, vagy a 06-20-910-66-85 telefonszámon elértek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgasfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr585826552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása