Bemutatkozó

Két kisgyermekem van Zsombor 11 és fél éves hatodikos iskolás, Panna idén töltöti be a 9-et, és kezdte meg a harmadik osztályt. Zsombor miatt kerültem kapcsolatba mozgásfejlesztéssel és az eredményeket látva kezdtem el pedagógusként is foglalkozni az iskolára, tanulásra való felkészítéssel. Öt éve fogadok és fejlesztek magam is gyermekeket, a Kulcsár Mihályné által tovább fejlesztett Delacato-módszert alkalmazom. A fejlesztés mellett iskolaérettségi felmérést is folytatok, mellyel feltárom a sikeres iskolakezdést akadályozó - de tornával fejleszthető - hiányosságokat. Elérhetőségeim: tel:06-20-910-66-85 e-mail: tibayjud@index.hu

Iskolaérett?

2015.01.27. 15:07 - mozgasfejlesztes

Címkék: iskolaérettség mozgásfejlesztés tibay judit tanulásinehézség delecato magatartás probléma figyelemzavar

Egyre több szülő kezd aggódni, hogy nagycsoportos gyermeke menjen, vagy maradjon…. az iskolába, óvodába.

Nem akarom most végig venni az iskolaérettség kritériumait, erről már volt és lesz is még szó a blogon.

Ha sokak számára ijesztően, idegenül hangozhatnak is az olyan kifejezések, mint gestalt-látás, dominancia, keresztcsatorna, alak és forma állandóság, térérzékelés, nem kell megijedni. Szívesen segítek abban, hogy megértsd, hogy mihez kötik az iskola érettség.  Ha picit is bizonytalan vagy, nem tudod eldönteni, hogy mi a legjobb a gyermeknek, gyertek el hozzám egy felmérésre.

 imgp2516.JPG

A felmérés alatt, játékos feladatokkal végigveszünk minden iskolaérettségi feltételt. A szülővel együtt elemezzük ki, hogy mi miért fontos, az írás, olvasás, számolás könnyű megtanulásához. Ha valami nehezebben megy, akkor tudok megoldást kínálni. Még van idő arra, hogy pár hónapos tornával fejlesszük a képességeket.

Mindenkinek van lehetősége könnyedén tanulni, hogy az iskola sikerekben gazdag, jó élmény legyen a gyermeknek és a szülőnek egyaránt!  

Tibay Judit  édesanya, mozgásfejlesztő tanító- és óvodapedagógus,

Ha bármi kérdésetek van, írhattok a tibay.judit@gmail.com email címere, vagy hívjatok a 06-20-910-66-85 telefonszámon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgasfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr607115055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása